Na poczatku podliz.

Fajnie się rozkręciło to forum

Stanowczo za rzadko tu wchodzę, ale może i dobrze bo jak trochę poczytam to ciśnienie mi skacze i kurwica bierze...
Może kogoś to zainteresuje, że ZTM przygotowuje projekt zmian organizacji linii autobusowych w Legionowie. Ma być wprowadzona trzecia linia, która obsługiwać ma nowe m.in. nowe osiedle Bukowiec. W końcu do starostwa na to zadupie będzie jeździł autobus;o). Pomyślano też nad lepszym połączeniem z koleją. To tyle dobrego.
Ja jednak ciągle zastanawiam się nad połączeniem z Legionowa, przez Józefów, Kąty Węgierskie,

Rembelszczyznę (Strużańska) i Płochocińską do Warszawy. Wiem, że cześć trasy to na dobrą sprawę las, ale nie przez takie lasy ZTM jeździ.
Może to troche ryzykowne stwierdzenie, ale można tak było zrobić zamiast robić 804. Moje zadupie jest lepiej skomunikowane z Warszawą niż własnym powiatem, przez co Wawa ma korki a Legionowo traci na znaczeniu;o)...
Mapka jak to na stronach Legionowa do dupy;o). Polecam:
http://legionowo.pl/index.php?cmd=aktua ... az&id=1203
* A propos. (To nie jest komentarz do wątku;o)). Czy słowo reorganizacja nie kojarzy się Wam z psuciem czegoś co było zorganizowane;o).